ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χάνει και Μουκουντί η αποδεκατισμένη «Ένωση» - Με Χατζισαφί σέντερ μπάκ η ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ - Κηφισιά Super League
Intime News

ΑΕΚ: Νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες τέθηκε ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα – Με Χατζισαφί στο κέντρο της άμυνας η ενδεκάδα του Αλμέιδα.

Το προβλήματα τραυματισμών «χτύπησαν» για ακόμα μια φορά την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Κηφισιά στην «OPAP Arena».

Τελευταία θύματα ήταν οι Μουκουντί και Ζίνι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και τέθηκαν νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ενοχλήσεις νοιώθει κι ο Σίμος Μήτογλου, με αποτέλεσμα να τεθεί κι αυτός νοκ άουτ από το σημερινό (18/2) ματς, αλλά η κατάσταση του δεν είναι τόσο σοβαρή. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να μπει στις προπονήσεις στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Πέτρος Μάνταλος δεν είναι στο 100% κι έτσι επιλέχθηκε να προφυλαχθεί, όπως κι ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Επίσης, ο Βίντα είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες είναι οι Σιμάνσκι, Ρότα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε μια ενδεκάδα ειδικών συνθηκών, έχοντας στο κέντρο της άμυνας τον Χατζιφασί ως παρτενέρ του Κάλενς. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Λιούμπιτσιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις