ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή στην Κυβέρνηση από ΕΠΟ και Super League: Ζητούν goal line technology κι ημιαυτόματο οφσάιντ

Super League VAR
Intime News

Super League κι ΕΠΟ έστειλαν κοινή επιστολή στην Κυβέρνηση, μέσω της οποίας ζητούν την ανανέωση του VAR και την προσθήκη των ημιαυτόματου οφσάιντ και goal line technology.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ελληνικής ομοσπονδίας συνεδρίασε την τη Δευτέρα (4/3).

Θέμα συζήτησης ήταν η ανανέωση της σύμβασης του VAR, η οποία θα πρέπει να γίνει το ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να σταλεί κοινή επιστολή στην Κυβέρνηση.

Σε αυτή, ΕΠΟ και Super League ζητούν την ανανέωση της σύμβασης του VAR, με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και του goal line technology.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε την Δευτέρα 4/3/2024, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επικύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, να σταλεί κοινή επιστολή από την ΕΠΟ και την Super League προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου, και να ζητηθεί συνάντηση -παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση- με αντικείμενο την ανανέωση της σύμβασης για το VAR που εκπνέει τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς και την αναβάθμιση του συστήματος με την προσθήκη του ημιαυτόματου οφσάιντ και της τεχνολογίας “goal line”».

Σχετικές ειδήσεις