ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρισευτυχισμένος Ιωαννίδης: «Σκότωσε» τον Ολυμπιακό, ευχήθηκε στην Ελένη Βουλγαράκη

Τρισευτυχισμένος Ιωαννίδης: «Σκότωσε» τον Ολυμπιακό, ευχήθηκε στην Ελένη Βουλγαράκη

Ο Φώτης Ιωαννίδης, απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, έκανε ανάρτηση για να ευχηθεί στην Ελένη Βουλγαράκη για τα γενέθλιά της, γράφοντας «χρόνια πολλά κορίτσι μου»!

Ως ποδοσφαιριστής έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω. Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Ολυμπιακό, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs της Super League. Γεγονός που έδιωξε από πάνω του και την πίεση που σαφώς υπάρχει πριν από τέτοιους αγώνες.

Μία μέρα πριν τον αγώνα μάλιστα, ήταν και τα γενέθλια της συντρόφου του, Ελένης Βουλγαράκη. Δεν της ευχήθηκε δημόσια, καθώς υπήρχε ο αγώνας μπροστά και ήδη η σχέση τους έχει γίνει αντικείμενο κριτικής που δεν έχει βάση. Σε σημείο ακρότητας μάλιστα, με προσβλητικά μηνύματα προς την παρουσιάστρια.

Τρισευτυχισμένος μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού, ο Ιωαννίδης βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί στην καλή του έστω και με καθυστέρηση. Με ανάρτησή του στο Instagram, έβαλε μια τρυφερή φωτογραφία που είναι αγκαλιά και έγραψε:

«Α, χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου».

Συνοδεύοντας το μήνυμα αυτό, με μια καταπράσινη καρδιά και ένα φιλί. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: