ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί» - Σφοδρή κριτική μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήρθε η ώρα να αποσυρθεί» - Σφοδρή κριτική μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ
Screenshot

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του, η Αλ Νασρ αποκλείστηκε από το Champions League Ασίας και τα πικρόχολα σχόλια κυριαρχούν στα social media. 

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League Ασίας.

Η ομάδα του CR7 καλούταν να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο ματς για να μη μείνει εκτός συνέχειας σε έναν από τους βασικούς της στόχους. Ωστόσο, η Αλ Αΐν τη σόκαρε και προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Ραχίμι, πριν ο Γκαρέεμπ μειώσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο πίεσε για να ανατρέψει το σκορ και στο 51' μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Εϊσά, έφερε το 2-2.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχασε μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της καριέρας του και δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να πιστέψει πως δεν κατάφερε να βάλει αυτό το γκολ.

Το ματς ήταν δραματικό, ο Άλεξ Τέλες έκανε το 3-2 στο 72' κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η Αλ Νασρ έμεινε με δέκα παίκτες, δέχθηκε το 3-3 όταν ο τερματοφύλακας της έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα από προβολή του Αλσχάμσι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βούτηξε μέσα στην περιοχή λίγο πριν από το τέλος της παράτασης, κέρδισε το πέναλτι και με εύστοχη εκτέλεση του ίδιου το συγκλονιστικό ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί η Αλ Νασρ δεν ήταν ψύχραιμη, ο CR7 ήταν ο μόνος που ευστόχησε και η Αλ Αΐν πήρε την πρόκριση.

Ωστόσο, στα social media επικρατεί χαμός από χθες με αποδέκτη τον Ρονάλντο και αφορμή την απίστευτη χαμένη ευκαιρία, αλλά και τη γενικότερη απόδοσή του.

Οι haters του Πορτογάλου βρήκαν ευκαιρία και τα σχόλια «τα χρόνια πέρασαν, πρέπει να το πάρει απόφαση και να σταματήσει», «ήρθε η ώρα να αποσυρθείς, μην γελοιοποιήσε άλλο» ήταν εκατοντάδες.

Σχετικές ειδήσεις