ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Μόνο στον τελικό ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός | Οι αντίπαλοι κι ο δρόμος ως την OPAP Arena

Europa Conference League ΠΑΟΚ Ολυμπιακός
Intime News

Europa Conference League: Δείτε ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στους «8», τα υπόλοιπα ζευγάρια, αλλά και τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό της «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κληρωτίδα κι ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος βοήθησε στη διαδικασία, δεν έβγαλαν τον πρώτο ελληνικό «εμφύλιο» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για την ακρίβεια ο μόνος τρόπος να τεθούν αντιμέτωποι ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός είναι να φτάσουν ως τον τελικό, ο οποίος φυσικά θα γίνει επί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στην «OPAP Arena».

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Κλαμπ Μπριζ και σίγουρα μπορεί να ελπίζει ότι θα προκριθεί στους «4». Σε περίπτωση που βρεθεί εκεί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει με τον νικητή του Βικτόρια Πλζέν – Φιορεντίνα, κάτι που του επιτρέπει να κάνει όνειρα ακόμα και για τελικό!

Πιο δύσκολο είναι το έργο του Ολυμπιακού, ο οποίος κληρώθηκε με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την υπέρβαση, τότε θα αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά τον νικητή του Άστον Βίλα – Λιλ.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν στις 11 Απριλίου στις έδρες των γηπεδούχων και μια εβδομάδα μετά (βλ. 18/4) ακολουθούν οι ρεβάνς στις έδρες των αντιπάλων.

Ο δρόμος ως την «OPAP Arena»

Οι προημιτελικοί (11 και 18 Απριλίου)

  1. Μπριζ - ΠΑΟΚ
  2. Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
  3. Άστον Βίλα - Λιλ
  4. Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Οι ημιτελικοί (2 και 9 Μαΐου)

  1. Νικητής προημιτελικού 3 - Νικητής προημιτελικού 2
  2. Νικητής προημιτελικού 4 - Νικητής προημιτελικού 1

Ο τελικός (29 Μαΐου – OPAP Arena)

  • Νικητής ημιτελικού 1 - Νικητής ημιτελικού 2

Σχετικές ειδήσεις