ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον εισαγγελέα για τα ρατσιστικά κατά Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον εισαγγελέα για τα ρατσιστικά κατά Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Το δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι Ισπανοί, ζητώντας να βρεθούν οι υπαίτιοι των ρατσιστικών συνθημάτων κατά του Βινίσιους.

Η κατάσταση στην Ισπανία έχει ξεφύγει αναφορικά με τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών προς τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος έχει πέσει θύμα ρατσιστικών συμπεριφορών και συνθημάτων. Μάλιστα αυτό συμβαίνει ακόμη κι όταν δεν αγωνίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν συνθήματα ρατσιστικά εναντίον του «Βίνι», στο περιθώριο των αγώνων Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ για το Champions League. Κάτι που δε θα περάσει έτσι όπως φαίνεται.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε πως προσέφυγε στη δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα ζήτησε απ’ την εισαγγελία να βρεθούν όλα τα στοιχεία που μπορούν να ταυτοποιήσουν οπαδούς οι οποίοι προσβάλουν ρατσιστικά τον Βινίσιους.

Οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση για όσο χρειαστεί, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξουν πως δε θα ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές. Τονίζουν μάλιστα πως θα παραμείνουν άτεγκτοι σε αυτό τον «πόλεμο» και με μηδενική ανοχή προς το φαινόμενο.