ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων με απόφαση της... Ρεάλ Μαδρίτης

Κιλιάν Εμπαπέ: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων με απόφαση της... Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτρέψει στους Γάλλους ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ

Την επιστολή της Ρεάλ Μαδρίτης προς τη γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με την οποία ενημερώνει πως δεν θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές της να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024, επιβεβαίωσε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

«Ήξερα εδώ και καιρό ότι είχαν στείλει αυτή την επιστολή. Είναι απόφαση του συλλόγου και αν πουν όχι, σημαίνει όχι», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας.

Αυτή η εξέλιξη αφήνει τους «μπλε» χωρίς σημαντικούς παίκτες στο τουρνουά, όπως οι Καμαβινγκά και Τσουαμενί, αν και έχει λογική δεδομένης και της συμμετοχής τους στο Euro 2024.

Μπορεί ωστόσο να επηρεάσει και τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παίξει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στη γενέτειρά του.

Ο Γάλλος φορ, βέβαια, σε πρόσφατες δηλώσεις του για το θέμα, έριξε τους τόνους και άφησε τα πάντα ανοικτά.

Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα αποχωρήσει μετά το τέλος του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου και θεωρείται δεδομένο πως θα υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σχετικές ειδήσεις