ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκάρει η κατάθεση της 24χρονης: «Είχα πιει και το εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές»

Σοκάρει η κατάθεση της 24χρονης: «Είχα πιει και το εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές»

Η νεαρή που κατήγγειλε τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βελές Σάρσφιλντ στην Αργεντινή, κατέθεσε τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής επίθεσης που υποστηρίζει πως δέχτηκε.

Στη δικαιοσύνη της Αργεντινής έχει οδηγηθεί η υπόθεση της καταγγελίας μιας 24χρονης, κατά τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Βελές Σάρσφιλντ. Η κοπέλα κατηγορεί τους παίκτες του πασίγνωστου κλαμπ της λατινικής Αμερικής, πως της έκαναν σεξουαλική επίθεση και τη βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα το βράδυ της 3ης Μαρτίου. Οι ποδοσφαιριστές που κατηγορούνται, είναι οι Αμπιέλ Οσόριο, Χοσέ Φλορεντίν, Μπράιαν Κουφρέ και Σεμπάστιαν Σόσα. Όλοι τους κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Η βασική κατηγορία είναι η σεξουαλική επαφή χωρίς τη συγκατάθεση της 24χρονης.

Η κοπέλα ανέφερε στην κατάθεσή της πως πήγε με τη θέλησή της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Βελές, περασμένα μεσάνυχτα. Εκεί θεώρησε πως θα την περιμένει ο Σόσα, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω μηνυμάτων στα social media. Αντίθετα, όμως, την περίμεναν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Όπως υποστήριξε αρχικά ήπιε μερικές μπύρες, ενώ της έδωσαν και Φερνέτ, το οποίο είναι ένα ιταλικό αλκοολούχο ποτό. Η ίδια άρχισε να ζαλίζεται απ’ τα ποτά και της ήρθε υπνηλία. Αποτέλεσμα ήταν να ξαπλώσει σε ένα κρεβάτι κι εκεί την κατάσταση εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες. Μόλις συνήλθε απ’ όσα συνέβησαν, έφυγε απ’ το δωμάτιο.

Πλέον το λόγο στην υπόθεση έχει η δικαιοσύνη. Η Βελές έχει ήδη θέσει τους ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας όσο διαρκεί η υπόθεση και μέχρι την ετυμηγορία. Μάλιστα ο σύλλογος τόνισε πως θα βοηθήσει την εισαγγελία σε οτιδήποτε χρειαστεί.