ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα είπαν Φατίχ Τερίμ-Γιώργος Καραγκούνης στο Κορωπί

Τα είπαν Φατίχ Τερίμ-Γιώργος Καραγκούνης στο Κορωπί

Συνάντηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού είχαν Φατίχ Τερίμ και Γιώργος Καραγκούνης, με τον Τούρκο να ευχαριστεί τον «Κάρα» για την επίσκεψή του.

Το «Γ. Καλαφάτης» επισκέφθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό. Βρέθηκε λοιπόν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και με την ευκαιρία τα είπε με τον Φατίχ Τερίμ. Έχοντας κοινή γλώσσα τα ιταλικά που και οι δύο γνωρίζουν καλά απ’ τη θητεία τους στο Καμπιονάτο.

Ο Τούρκος τεχνικός μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον «τυπάρα» για την επίσκεψή του, γράφοντας στα ιταλικά: «Χαίρομαι που σε βλέπω φίλε μου, ευχαριστούμε για την επίσκεψη σου».

Ο «Κάρα» ως απάντηση, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Νωρίτερα, διεξήχθη στο Κορωπί το φιλικό της Κ19 των «πράσινων» με την αντίστοιχη της Φενέρμπαχτσε. Ο Τερίμ ήταν το κεντρικό πρόσωπο, με τους νεαρούς της Φενέρ αλλά και μέλη της αποστολής, να σπεύδουν να τα πουν μαζί του και με τους συνεργάτες του.

Για την ιστορία, το φιλικό βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 3-0.