ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Βραζιλία «έσπασε» το αήττητο 20 αγώνων της Αγγλίας

Η Βραζιλία «έσπασε» το αήττητο 20 αγώνων της Αγγλίας

Ο Έντρικ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο Αγγλία-Βραζιλία κι έδωσε στη «σελεσάο» τη νίκη, υποχρεώνοντας τα «λιοντάρια» στην πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 20 ματς.

Το σπουδαίο φιλικό του Γουέμπλεϊ, είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντρικ. Ο 17χρονος άσος της Βραζιλίας πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του επί της Αγγλίας. Η οποία χάνει για πρώτη φορά απ’ το 2020 και σερί 20 αγώνων αήττητων στο Γουέμπλεϊ.

Άγγλοι και Βραζιλιάνοι είχαν αρκετές απουσίες, αλλά το θέαμα ήταν καλό και οι φάσεις πολλές. Τελικά ο 17χρονος άσος της Παλμέιρας βρήκε δίχτυα στο 80’ για το 0-1 και τη νίκη της Βραζιλίας.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ (20' Κόνσα), Στόουνς, Μαγκουάιρ (67' Νταν), Τσίλγουελ (67' Γκόμες), Ράις, Γκάλαχερ (75' Μεϊνού), Φόντεν, Μπέλιγχαμ (67' Μπόουεν), Γκόρντον (75' Ράσφορντ), Γουότκινς

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μπέντο, Ντανίλο, Μπρούνο, Μπεράλντο, Γουέντελ (89' Μπρέμερ), Γκόμες, Γκιμαράες (78' Ντόουγκλας Λουίζ), Πακετά (70' Περέιρα), Ραφίνια (78' Σάβιο), Βινίσιους (89' Πάμπλο Μαία), Ροντρίγκο (71' Έντρικ).