ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έκραξαν» τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει»

«Έκραξαν» τον Ντάνι Άλβες στη Βαρκελώνη: «Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει»

Στο δικαστήριο έδωσε το παρών ο Ντάνι Άλβες όπως προβλέπουν οι όροι αποφυλάκισής του, με τους πολίτες της Βαρκελώνης που τον είδαν να τον γιουχάρουν.

Ο Ντάνι Άλβες αποφυλακίστηκε πληρώνοντας 1 εκατ. ευρώ εγγύηση. Ανάμεσα στους όρους της αποφυλάκισης, είναι και η υποχρέωσή του να δίνει το παρών κάθε εβδομάδα στο δικαστήριο. Την Πέμπτη ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και η εμπειρία δεν ήταν καθόλου ευχάριστη για τον Βραζιλιάνο.

Από το σημείο όπου πάρκαρε μέχρι να φτάσει στο δικαστήριο, οι πολίτες της Βαρκελώνης που τον είδαν μόνο φιλικά δεν του συμπεριφέρθηκαν. Οι ίδιοι που ίσως πριν μερικά χρόνια τον αποθέωναν για όσα έκανε στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, δεν του συγχωρούν τον βιασμό για τον οποίο καταδικάστηκε.

Υπήρξαν αποδοκιμασίες εις βάρους του, αλλά και αρκετές ατάκες που έδειχναν την οργή του κόσμου για την πράξη του. Ένας του φώναξε: «Έχεις αρκετά λεφτά για να βιάζεις, ε;». Ενώ άλλος πολίτης του είπε: «Στη Βραζιλία θα σε είχαν σκοτώσει»!

Το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό γι’ αυτόν όπως είναι λογικό. Θεωρείται ανεπιθύμητος στη Βαρκελώνη, απ’ όπου δεν μπορεί να φύγει όμως μετά την αποφυλάκισή του.