ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς, αποφόρτιση για Σπόραρ, Σένκεφελντ - Ατομικό ο Μπάμπα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς, αποφόρτιση για Σπόραρ, Σένκεφελντ - Ατομικό ο Μπάμπα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα στις δύο ομάδες πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Τα playoffs της Super League επιστρέφουν με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να είναι ένα από αυτά που ξεχωρίζουν.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο, με τον Φατίχ Τερίμ να βλέπει τους διεθνείς Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν και Βέρμπιτς να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αντίθετα αποφόρτιση ακολούθησε ο Σπόραρ, όπως και ο Σένκεφελντ, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τη διαθεσιμότητά τους, ενώ το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισαν οι Μάγκνουσον και ΠάλμερΜπράουν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ατομικό ο Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Τη δική του προετοιμασία συνεχίζει και ο ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/3) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, με τη συμμετοχή του κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30/3) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σχετικές ειδήσεις