ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Φαινόμενο» Φώτης Ιωαννίδης - Η MVP εμφάνισή του σε ένα βίντεο

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: «Φαινόμενο» Φώτης Ιωαννίδης - Η MVP εμφάνισή του σε ένα βίντεο

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, καθορίζοντας το αποτέλεσμα με την εμφάνισή του.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει πολύ μεγάλη εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει 2-1 της ΑΕΚ, σε ένα καταπληκτικό σε ένταση και πάθος ματς.

Τα γκολ του Έλληνα επιθετικού στο 34' και του Μπακασέτα δύο λεπτά νωρίτερα, «υπέγραψαν» την «πράσινη» νίκη, που κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στη διεκδίκηση του τίτλου, μειώνοντας την απόσταση στους 4 βαθμούς από την κορυφή (όπου είναι πλέον ο ΠΑΟΚ) και στους 3 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε μια από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις στην καριέρα του, δικαιολογώντας το γεγονός ότι πολλές ομάδες της Ευρώπης από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Ο 24χρονος Έλληνας φορ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Από δύο δικά του κλεψίματα προήλθαν τα δύο γκολ της νίκης, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Είχε γενικότερα μια εμφάνιση που σαε έκανε να νιώθεις πως κανείς αμυντικός στον κόσμο δεν μπορούσε να τον σταματήσει.

Στο 10' με τρομερή ντρίμπλα πάνω στον Βίντα, ελευθερώνεται και μπαίνει μέσα στην περιοχή από δεξιά, για να γυρίσει στον αμαρκάριστο Μπερνάρ, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 24' με υπέροχη ενέργεια περνάει δύο αντιπάλους και δίνει την πάσα στον Αράο (ήταν εν τέλει οφσάιντ) ο οποίος γύρισε για την κεφαλιά του Μπακασέτα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 55' υποδέχεται την πάσα του Μπακασέτα με το μυτάκι, δίνει στην μπάλα ύψος κι εκτελεί με τη μία, αλλά τη βλέπει να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δείτε σε ένα βίντεο όλη τη σπουδαία εμφάνιση του Τάσου Μπακασέτα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ:

Σχετικές ειδήσεις