ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Τελευταία… ζαριά για ΠΑΣ και Κηφισιά - Ντέρμπι στο Αγρίνιο | Πρόγραμμα και βαθμολογία

Super League: Τελευταία… ζαριά για ΠΑΣ και Κηφισιά - Ντέρμπι στο Αγρίνιο | Πρόγραμμα και βαθμολογία
Eurokinissi

Super League: Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των play outs, καθώς τα… περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει το απόγευμα του Σαββάτου (06/04) με ίσως το πιο αδιάφορο, βαθμολογικά, παιχνίδι. Στις 17:00 στο Περιστέρι, ο πρωτοπόρος της ειδικής βαθμολογίας, Ατρόμητος, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό που φαίνεται πως έχει… σώσει τη χρονιά. Οι γηπέδουχοι έχουν συγκεντρώσει 32 πόντους, έναν περισσότερο από τον Αστέρα και δύο από τους Σερραίους, οι οποίοι έχουν απόσταση 8 βαθμών από την Κηφισιά που είναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Μάλιστα, η ομάδα των βορείων προαστείων δοκιμάζεται στις 19:30 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Η ομάδα της Αθήνας «καίγεται» για τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο», τη στιγμή που οι Αρκάδες προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από το κακό ξεκίνημα.

Την ίδια ώρα, στο Αγρίνιο θα γίνει το ντέρμπι της παραμονής. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις 1 βαθμός. Οι «κυανέρυθροι» της Μαγνησίας έχουν 25 πόντους, έναντι 24 των «καναρινιών», που είναι στο +2 από την Κηφισιά.

Τέλος, στις 20:00 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να παίξει την τελευταία του… ζαριά, μια και αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Οι Ηπειρώτες είναι ουραγοί στη βαθμολογία με 19 πόντους, τρεις λιγότερους από την Κηφισιά, με τους Κρητικούς να έχουν την ευκαιρία να κάνουν αποφασιστικό… βήμα για την παραμονή.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play outs

Σάββατο 6 Απριλίου

  • 17:00 Ατρόμητος - Πανσερραϊκός (Novasports 2HD)
  • 19:30 Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά (Novasports Prime)
  • 19:30 Παναιτωλικός - Βόλος (Cosmote Sport 2HD)
  • 20:00 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1HD)

Η βαθμολογία

  1. Ατρόμητος 32
  2. Αστέρας Τρίπολης 31
  3. Πανσερραϊκός 30
  4. ΟΦΗ 27
  5. Βόλος 25
  6. Παναιτωλικός 24
  7. Κηφισιά 22
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 19

Σχετικές ειδήσεις