ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Διπλά» παραμονής για Βόλο και Κηφισιά σε Αγρίνιο και Τρίπολη αντίστοιχα

Super League: «Διπλά» παραμονής για Βόλο και Κηφισιά σε Αγρίνιο και Τρίπολη αντίστοιχα

Super League: Καθοριστικές νίκες για την παραμονή τους στην κατηγορία, πήραν ο Βόλος (1-0 στην έδρα του Παναιτωλικού) και η Κηφισιά (2-1 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης).

Αποτελέσματα που ίσως να «σφραγίσουν» την παραμονή τους στην Super League, πήραν Βόλος και Κηφισιά στην 3η αγωνιστική των play out. Οι δύο ομάδες επικράτησαν εκτός έδρας του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Στο Αγρίνιο, ο Βόλος επιβλήθηκε 1-0 βάζοντας στα δύσκολα τον Παναιτωλικό που υποχώρησε προτελευταίος. Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 29’, με τον Ασεχνούν να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πέρες στο 45’. Οι ευκαιρίες χάνονταν για τον Παναιτωλικό και στο 89’ ο Άλχο αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα. Στο 90+6’ ο Μλάντεν αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μλάντεν, Μαυριάς, Τορεχόν - Κόμπα

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μλάντεν (δεύτερη κίτρινη, 90΄+6΄) - Άλχο (89΄)

ΠANAITΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46΄ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86΄ Μπρούνο), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι (78΄ Λιάβας), Καρέλης (54΄ Λομόνακο), Ντίας (78΄ Μπουζούκης)

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63΄ Τρουιγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85΄ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85΄ Ποπέσκου), Γκαρσία (76΄ Μωραϊτης)

Στην Τρίπολη, ο Οζέγκοβιτς με δύο δικά του γκολ χάρισε σπουδαία νίκη στην Κηφισιά με 2-1 επί του Αστέρα. Έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων προσπέρασε τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Μιριτέλο στο 3’, με εξαιρετική ενέργεια και σουτ στην αντεπίθεση.

Η Κηφισιά «απάντησε» στο 66’ με άψογο πλασέ τον Οζέγκοβιτς. Δύο λεπτά μετά δόθηκε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καστάνιο στον Μπιφουμά. Στο 70’ ο Οζέγκοβιτς το εκτέλεσε για την ανατροπή (1-2).

Οι φιλοξενούμενοι στο 90+2’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πρίτσα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+2’ Πρίτσας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ατιένθα, Καλτσάς, Παλάσιος, Αλάγκμπε - Πρίτσας, Οζέγκοβιτς, Αναγνωστόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Μουνάφο (13΄ Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι (83΄ Μάντζης), Κρέσπι (72΄ Παλάσιος), Καλτσάς (83΄ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τεϊσέιρα (29΄ Βαφέας), Τσάπαν (82΄ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52΄ Μιλίσεβιτς), Σολόα, Τσανάτζια, Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80΄ Μενέντες), Οζέγκοβιτς.