ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος: Οι τρεις στυλοβάτες της ανόδου στη Super League 2 πανηγύρισαν μαζί την ιστορική στιγμή

Πανιώνιος Super League 2

Πανιώνιος: Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και κέρδισε την άνοδο στη Super League 2, με τους Κώστα Γεωργιάδη, Πάρη Λεωνιδάκη και Λεωνίδα Καμπάνταη να πανηγυρίζουν την ιστορική στιγμή

Σπουδαία ημέρα για τον Πανιώνιο, ο οποίος έκανε ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο «Ιστορικός» επικράτησε 5-0 του Ελλοπιακού στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία του Εθνικού στη Κρήτη, κόντρα στον Ατσαλένιο, στέφθηκε πρωταθλητής και πήρε την άνοδο για τη Super League 2.

Η μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο του, σηματοδοτεί και την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από 4 χρόνια!

Στυλοβάτες αυτής της επιτυχίας, μεταξύ άλλων, ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Γεωργιάδης, ο βοηθός του, Πάρης Λεωνιδάκης και ο Γενικός Αρχηγός, Λεωνίδας Καμπάνταης, οι οποίοι πανηγύρισαν μαζί μετά το τέλος του αγώνα αυτή την ιστορική άνοδο, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

O προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Γεωργιάδης (στη μέση), ο βοηθός Πάρης Λεωνιδάκης (δεξιά) και ο Γενικός Αρχηγός Λεωνίδας Καμπάνταης

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποβιβάστηκε από τη Super League τη σεζόν 2019/20 και στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή στην τρίτη κατηγορία.

Σχετικές ειδήσεις