ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το είπε και το έκανε: Αποχώρησε η Φενέρμπαχτσε απ’ τον τελικό Super Cup

Το είπε και το έκανε: Αποχώρησε η Φενέρμπαχτσε απ’ τον τελικό Super Cup

Κατέβηκε στον τελικό του Τούρκικου Super Cup με την Κ19 και έμεινε μόλις δύο λεπτά η Φενέρμπαχτσε, καθώς όπως είχε απειλήσει πως θα κάνει, αποχώρησε απ’ το γήπεδο!

Η κατάσταση στο τούρκικο ποδόσφαιρο είναι τεταμένη τις τελευταίες εβδομάδες. Ένας απ’ τους λόγους είναι η αναβολή που είχε ζητήσει η Φενέρμπαχτσε για τον τελικό του Super Cup κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Κάτι που δεν έγινε και η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού αρχικά αποφάσισε να αγωνιστεί με την Κ19.

Πέρα απ’ αυτή την κίνηση, η Φενέρ το πήγε ακόμη παραπέρα, γνωστοποιώντας πως θα αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι. Κάτι που έγινε! Η ομάδα που σε λίγες μέρες έρχεται στην Ελλάδα για το πρώτο ματς του Conference League με τον Ολυμπιακό (11/4), δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι για το Super Cup.

Στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, δόθηκε εντολή στους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν. Κάτι που έγινε. Ήταν ακριβώς τη στιγμή που έκαναν σέντρα τα «καναρίνια», καθώς η Κ19 της αντιπάλου του Ολυμπιακού, πρόλαβε να δεχτεί γκολ απ’ τον Ικάρντι. Μάλιστα ο Αργεντινός χειροκροτούσε τους παίκτες της Φενέρ όταν αποχωρούσαν.