ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

100 χρόνια ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έσβησε τα κεράκια των γενεθλίων – Στο... πόδι η «OPAP Arena» για «πελάδο»

ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα
EUROKINISSI

100 χρόνια ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα έσβησε τα κεράκια από την τούρτα, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου.

Ο «Πελάδο» είχε την τιμητική του στη γιορτή της «OPAP Arena» κι ήταν αυτός που έσβησε τα κεράκια από την επετειακή τούρτα, η οποία είχε το επετειακό σήμα και το νούμερο 100.

Ο Αλμέιδα το έπραξε αφού πρώτα έκανε νόημα στους παίκτες και όλο τον κόσμο να σηκωθούν. Οι φίλοι της ΑΕΚ τον αποθέωσαν, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του, ενώ ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε λίγο αργότερα ευχήθηκε «Χρόνια πολλά ΑΕΚ» στα ελληνικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στο πλαίσιο της γιορτής της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια:

«Καλησπέρα σε όλους. Αισθάνομαι πανευτυχής που είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων και στον Θεό που είμαι σε αυτό το μέρος σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράζομαι την γιορτή με όλους σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρσι, όπως είμαστε φέτος, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα μας.

Τόσο στα καλά, όσο και στα κακά να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Τόσο οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο σταφ θα δώσουμε και την τελευταία ρανίδα από τον ιδρώτα μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι την ενέργεια, σας, αυτή που έχετε δώσει σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να γιορτάσουμε πραγματικά αυτά τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Σχετικές ειδήσεις