ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Με ασύλληπτο γκολ και ασίστ έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή

Λιονέλ Μέσι: Με ασύλληπτο γκολ και ασίστ έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει ο Λιονέλ Μέσι τη φετινή σεζόν στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι και την έχει στην κορυφή μετά από 5 αγωνιστικές.

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε πέρυσι στα μισά της σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι και από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας την έφερε μια ανάσα από τα playoffs, τα οποία τα έχασε την τελευταία αγωνιστική.

Πλέον, είναι αποφασισμένος να την οδηγήσει στην κορυφή και το αποδεικνύει με την εντυπωσιακή κατάσταση με την οποία έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν.

Ο 36χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ μετράει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 5 αγώνες με την Ίντερ Μαϊάμι, που βρίσκεται στην κορυφή μετά τη σπουδαία νίκη με 2-3 εκτός έδρας επί της Σπόρτινγκ Κάνσας για την 8η αγωνιστική.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Λιονέλ Μέσι είχε γκολ και ασίστ, όντας ο κορυφαίος της ομάδας του.

Στο 18ο λεπτό έβγαλε πανέξυπνη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, την οποία αξιοποίησε ο Γκόμεζ για να κάνει το 1-1.

Στο 51ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με μία ασύλληπτη βολίδα εκτός περιοχής που δεν άφησει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πέντε γκολ και από τον γιο του Λιονέλ Μέσι

«Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι και του γιου του, Ματέο, φαίνεται πως βρίσκει ιδανική εφαρμογή.

Πρόκειται για τον δεύτερο γιο του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος κατάφερε να γίνει viral με τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο 8χρονος Ματέο Μέσι αγωνίζεται στην Κ9 της Ίντερ Μαϊάμι και σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα της κατηγορίας του κατάφερε να σκοράρει όχι μία και δύο, αλλά πέντε φορές!

Και μάλιστα ο πιτσιρικάς πέτυχε το πρώτο από τα πέντε γκολ του με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα, ο γιος του Λιονέλ Μέσι έχει και τον δικό του πανηγυρισμό, καθώς μετά από τα περισσότερα γκολ του έστελνε ένα... φιλί στην εξέδρα!

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις