ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 0-1: Νίκη «ανάσα» με Φουρτάδο | Ουραγοί οι «ερυθρόλευκοι» (videos)

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' Super League 2
EUROKINISSI

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’: Το «τριφύλλι» νίκησε στο ντέρμπι «αιωνίων» των Β’ ομάδων κι έκανε βήμα παραμονής στη Super League 2.

Ο Φουρτάδο με κεφαλιά στο 87ο λεπτό έδωσε το σπουδαίο «διπλό» στον Παναθηναϊκό Β’, ο οποίος πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Ο σκόρερ, μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα χαράς μετά το τέλος του ντέρμπι «αιωνίων» των Β' ομάδων στο Ρέντη.

Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με την Παναχαϊκή, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που σώζεται με τα τωρινά δεδομένα. Η ομάδα της Πάτρας, η οποία έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με το «τριφύλλι» νίκησε 1-0 το Αιγάλεω.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε ουραγός, μετά από 5 αγώνες στα playouts του Β’ ομίλου. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο -3 από την Παναχαϊκή και τον Παναθηναϊκό Β’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play out στον Β΄ όμιλο:

  • Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1
  • Διαγόρας – Γιούχτας 1-0
  • Παναχαϊκή - Αιγάλεω 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

  1. Διαγόρας 25
  2. Αιγάλεω 21
  3. Παναχαϊκή 18
  4. Παναθηναϊκός Β' 18
  5. Γιούχτας 17
  6. Ολυμπιακός Β' 15

Σχετικές ειδήσεις