ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)

Παναθηναϊκός: Ξέσπασε κατά του Φατίχ Τερίμ και των παικτών ο κόσμος στη Λεωφόρο (vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 0-1 από τον Άρη στη Λεωφόρο, έχασε τις ελπίδες του για τίτλο και ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Φατίχ Τερίμ και τους παίκτες της ομάδας.

Ο Άρης «σκότωσε» και τις τελευταίες ελπίδες του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσει ως το τέλος τον φετινό τίτλο.

Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ νίκησε την πρωτοπόρο ΑΕΚ με 3-2, οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης πέρασαν με νίκη 1-0 απ’ τη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League και «τελείωσαν» τους «πράσινους».

Το γκολ του Ζαμόρα στο 2’ έμεινε αναπάντητο στο υπόλοιπο του αγώνα κι ο Άρης έφυγε απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης» με ένα τεράστιο διπλό.

Η εξέλιξη αυτή έφερε δικαιολογημένα μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Με τη λήξη της αναμέτρησης άπαντες αποδοκίμασαν έντονα τους «πράσινους».

Λίγα λεπτά μετά περίπου 1.500 οπαδοί που είχαν απομείνει στις εξέδρες γιούχαραν άγρια τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε πάει για δηλώσεις στο flash interview της Cosmote, με τον Τούρκο να αποχωρεί γρήγορα για τα αποδυτήρια.

«Χάσαμε τεράστιο πλεονέκτημα. Μείναμε νωρίς πίσω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, χάσαμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα», είπε ο Τερίμ στις δηλώσεις του και έφυγε.

Λίγο αργότερα αποδοκιμασίες υπήρχαν από ορισμένους φιλάθλους και έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Σχετικές ειδήσεις