ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Νέα αποθεωτική υποδοχή μετά το διπλό με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»

Ολυμπιακός: Νέα αποθεωτική υποδοχή μετά το διπλό με Άστον Βίλα - «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»
Intime

Ολυμπιακός: Μία ακόμα αποθεωτική υποδοχή περίμενε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα.

Την πιο μεγάλη νίκη στην ευρωπαϊκή του ιστορία, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη, πέτυχε το βράδυ της Μ. Πέμπτης (02/05) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας τους, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» του Μπέρμιγχαμ.

Το «συγκρότημα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena» και την Πέμπτη του Πάσχα (09/05) καλούνται να «σφραγίσουν» το… εισιτήριο στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρωί της Μ. Παρασκευής (03/05) ο Βάσκος τεχνικός και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα γνώρισαν μία ακόμα αποθέωση, μια και στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν χιλιάδες οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι υποδέχθηκαν με φωνές και συνθήματα τους θριαμβευτές της Αγγλίας.

Όπως είναι φυσικό, οι οπαδοί ζητούσαν την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας του Europa Conference League και τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού που δονούσαν την ατμόσφαιρα ήταν τα «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό Θρύλε ολέ, σ' αγαπώ»
και «Γι' αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό».

Σχετικές ειδήσεις