ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Επεισόδιο με τον Κελαϊφί στα αποδυτήρια της Παρί - Το βίντεο που προκάλεσε χαμό

Κιλιάν Εμπαπέ: Επεισόδιο με τον Κελαϊφί στα αποδυτήρια της Παρί - Το βίντεο που προκάλεσε χαμό
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την "Parisien".

Με τον χειρότερο τρόπο αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί οι φίλαθλοι της ομάδας να τον αποχαιρέτησαν με ένα εκπληκτικό κορέο και ο ίδιος να τους ευχαρίστησε με ένα βίντεο στα social media, αλλά αυτό το μήνυμα είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ο Γάλλος σταρ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές που συνεργάστηκε, σε παλιούς και νυν συμπαίκτες, στον κόσμο και μέλη του σταφ της Παρί.

«Ξέχασε» όμως τον Κελαϊφί, αφού οι σχέσεις τους είναι «παγωμένες» μετά την απόφασή του να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του -όπως όλα δείχνουν- στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την Parisien, μάλιστα, προκλήθηκε πολύ έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον ιδιοκτήτη της Παρί στα αποδυτήρια του Παρκ ντε Πρενς λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την Τουλούζ.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα με τον Κελαϊφί να υποστηρίζει ότι η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου είχε πλήρη άγνοια για το εν λόγω βίντεο και την πρόθεση του Γάλλου να αποχαιρετίσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα.

Δείτε την... πέτρα του σκανδάλου:

Σχετικές ειδήσεις