ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Σειρήνες» για Αλμέιδα - «Δεύτερη επιλογή της Μαρσέιγ»

ΑΕΚ: «Σειρήνες» για Αλμέιδα - «Δεύτερη επιλογή της Μαρσέιγ»
Eurokinissi

ΑΕΚ: Στη λίστα της Μαρσέιγ για την τεχνική ηγεσία εμφανίζεται ο Ματίας Αλμέιδα.

Τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν αναζητούν οι διοικούντες την Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι έμειναν εκτός Ευρώπης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αναζητούν το πρόσωπο στο οποίο θα εμπιστευτούν το «χτίσιμο» της νέας ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «Radio Monte Carlo» στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές είναι και ο Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, ο «Πελάδο» βρίσκεται σε περίοπτη θέση, αφού αποτελεί την εναλλακτική πίσω από τον Πάουλο Φονσέκα. Παράλληλα, στη λίστα υπάρχει και ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

«Η πρώτη επιλογή των Πάμπλο Λονγκόρια και Μεντί Μπενάτια για το ποιος θα είναι προπονητής της Μαρσέιγ τη νέα σεζόν είναι Πάουλο Φονσέκα, μετά η επιλογή Νο2 είναι ο Ματίας Αλμέιδα και στη συνέχεια ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Αν δεν θα είναι κάποιος από αυτούς τους τρεις, τότε θα πάνε σε άλλη επιλογή, πιο κάτω στη λίστα. Χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα πράγματα είναι περίπλοκα», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο.

Πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ και η πρόθεση των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η συνεργασία, ειδικά από τη στιγμή που ο Αργεντίνος διατηρεί εξαιρετική προσωπική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μεγαλομέτοχο της Ένωσης.

Σχετικές ειδήσεις