ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκέκας: «Δεν φταίει μόνο ο Ρανιέρι»

Γκέκας: «Δεν φταίει μόνο ο Ρανιέρι»

Υπομονή συστήνει για την Εθνική ομάδα ο σέντερ φορ της Ακίσασπορ που τονίζει πως ευθύνες έχουν όλοι...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Το είδα το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε όλους. Μείναμε πίσω βαθμολογικά και αυτό είναι το σημαντικότερο για την Εθνική ομάδα, η ομάδα πρέπει να ξαναβρεί τον ρυθμό που είχαμε πριν από τέσσερις μήνες στο Μουντιάλ».

Για την αιτία των κακών εμφανίσεων: «Φαίνεται πως έχει χαθεί το στοιχείο που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο πρέπει να ξαναβρεθεί ο ρυθμός. Όταν σε μια οικογένεια πάει κάτι λάθος φταίμε όλοι δεν φταίει μόνο ο Ρανιέρι, ή οι παίκτες ή κάποιος άλλος παράγοντας».

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι: «Είμαι 10 χρόνια στην Εθνική και όλοι μιλάμε για ανανέωση. Ήρθε ένας νέος προπονητής που ναι μεν δεν έχει ακόμα βρει τα πατήματα των ποδοσφαιριστών του, αλλά σίγουρα δουλεύει με νέα παιδιά και έχει φέρει μια νέα αύρα στην ομάδα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Βέβαια και προλαβαίνουμε να πάμε Γαλλία, το θέμα είναι να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, κάτι το οποίο χάσαμε όπως είπε πολύ εύστοχα και ο Βασίλης Τοροσίδης. Χρειάζεται υπομονή. Χάσαμε όλοι μαζί και πλέον συνεχίζουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε στα ίδια».