ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος και ο Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Έτοιμος και ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα ακόμα και για την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη.

Οι μέρες που ο Μάρκους Μπεργκ ήταν θηρίο στο κλουβί, πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ο Σουηδός φορ εδώ κι αρκετά 24ωρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, κάνει κανονικά όλο το πρόγραμμα και παίζει στο δίτερμα της ομάδας, με αποτέλεσμα να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη στη Λεωφόρο!

Ο Σουηδός στράικερ έμεινε περισσότερος από 60 ημέρες, η 67η είναι η σημερινή, μακριά από τη δράση και όλο αυτό ήταν… βουνό τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα. Όμως, πλέον, τα προβλήματα και ο τραυματισμός ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι εδώ και στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επιστροφή του για να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση της ομάδας, το οποίο είναι αλήθεια πως έχει λείψει αρκετά σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Πέρα από την πιθανότητα παρουσίας του Μπεργκ στην ενδεκάδα, πάντως, ο Παναθηναϊκός καλείται να επικεντρωθεί στο ματς με τον Παναιτωλικό. Το «τριφύλλι» με νίκη θα πάει στους έξι βαθμούς και θα έχει καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση – πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού τον οποίο κατέχει. Οι «πράσινοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κοιτάξουν μπροστά, έχοντας κι αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Σίλντενφελντ είναι εκτός μετά το κάταγμα στο δάχτυλο, ενώ αμφίβολος παραμένει κι ο Θανάσης Ντίνας.

Πηγή: Οnsports.gr

Σχετικές ειδήσεις