ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Κάνοντας καλή εμφάνιση και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό από τους «16» του Κυπέλλου

Έχοντας γνωρίσει την ήττα στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ δεν είχε άλλα περιθώρια και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούσε μόνο τη νίκη για να μπει δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Μπορεί στην Τούμπα να έκανε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ωστόσο αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρει και τη νίκη μένοντας στο ισόπαλο 1-1, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να αναζητάει συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική έτσι ώστε να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τον απόλυτο έλεγχο δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την πρώτη του φάση στο 22' και προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Ίλιτς από κοντά.

Από εκεί και πέρα, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα και η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κράτησε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσει στο πρώτο μέρος να φτάσει στην ισοφάριση.

Κάτι που έγινε στο 57' όταν ο Τζιόλης με μακρινό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη για να φέρει το ματς στα ίσια. Το άγχος ωστόσο, κυρίευσε τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό. Σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του Αθανασιάδη στο 86' όταν ο διεθνής επιθετικός από τα δύο μέτρα έστειλε με κεφαλιά πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια την μπάλα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικάς (75' Παπαδόπουλος), Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Μάρτενς (46' Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77' Χαρίσης), Ίλιτς (52' Μανιάς), Γιάκος (83' Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις