ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστασίου: «Δεν είπα αλήτη τον Σπάθα»

Αναστασίου: «Δεν είπα αλήτη τον Σπάθα»

Το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσής του έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου το μεσημέρι της Πέμπτης, για τα όσα του καταλογίζονται από το φύλλο αγώνα του ντέρμπι της Κυριακής

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε να βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League αυτοπροσώπως και όχι να απολογηθεί με υπόμνημα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει στις 19:30 με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί πως στα γραφεία της διοργανώτριας αρχή, βρέθηκαν και κάποιοι οπαδοί της ομάδας που θέλησαν να στηρίξουν τον Αναστασίου!

Αρχικά, ο Αναστασίου υποστήριξε πως ουδέποτε εξύβρισε τους διαιτητές αποκαλώντας τους αλήτες και πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν. «Είπα στον Καλογερόπουλο, είστε απαράδεκτοι και γυρνώντας στον πάγκο είπα στους συνεργάτες μου 'άρχισαν οι αλητείες'», ανέφερε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο τέταρτος διαιτητής, κ. Σπάθας, είπε στον ρέφερι, κ. Καλογερόπουλο, πως έβρισε τους διαιτητές και κακώς υπέδειξε την αποβολή του από τον πάγκο.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, κ. Κάρμης, επισήμανε πως ο διαιτητής δεν άκουσε τον προπονητή του «τριφυλλιού» να βρίζει τους διαιτητές, αλλά παρ' όλα αυτά το έγραψε με κεφαλαία γράμματα στο φύλλο αγώνα.

Για να δείξει πως οι διαιτητές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, συμπλήρωσε: «Ο παρατηρητής δεν έγραψε ότι έπεσε κροτίδα εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν παρατηρητές δύο ταχυτήτων, να παίρνουν το 100άρικο και να γράφουν ό,τι θέλουν».

Η απόφαση της Πειθαρχικής για τον Αναστασίου αναμένεται εντός της ημέρας και σύμφωνα με τις προβλεπόμενες ποινές, ο Έλληνας προπονητής κινδυνεύει με τιμωρία δύο ως έξι μηνών αποκλεισμού από τον πάγκο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού, που είχε κληθεί σε απολογία για το ντέρμπι, αναβλήθηκε λόγω προσωπικού προβλήματος του νομικού εκπροσώπου των Πειραιωτών, κ. Γιαννίκου.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις