Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Σενάρια για Πέροβιτς από Σερβία

Κωνσταντίνος Σκορδούλης Κωνσταντίνος Σκορδούλης

Σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σλάβκο Πέροβιτς τον προσεχή Ιανουάριο που μένει ελεύθερος από τη Ραντ

Μπορεί η ΑΕΚ να πηγαίνει εξαιρετικά στις επίσημες υποχρεώσεις της φέτος ωστόσο υπάρχουν κενά στο χώρο της επιθετικής γραμμής. Στην κορυφή αυτής αγωνίζεται ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος έχει κάνει καριέρα ως περιφερειακός επιθετικός.

Κατά τα άλλα ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Αλεξάντερ Ντακόλ δεν θεωρείται ο βασικός φορ της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Ένωση να κινείται για την απόκτηση επιθετικού περιοχής ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Σερβίας ο πρώτος στη λίστα της Ένωσης είναι ο Σλάβκο Πέροβιτς. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Ραντ ωστόσο τον Ιανουάριο μένει ελεύθερος.

«Ο Πέροβιτς μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την Σερβία τον Γενάρη και ο νέος σταθμός του να είναι η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη, που ήταν βασικός, αλλά στη συνέχεια κάτω από περίεργες συνθήκες, βρέθηκε να κάθεται στον πάγκο. Και η ΑΕΚ μπορεί να είναι η ομάδα που θα μπορέσει να επιβεβαιώσει ο Πέροβιτς την ποιότητα του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Πέροβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Όμπιλιτς με την οποία είχε μία συμμετοχή. Από εκεί και πέρα από το 2006 έως του 2011 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα με 48 συμμετοχές και εννέα τέρματα. Το 2008 είχε δοθεί δανεικός στη Σρεμ με την οποία είχε 12 συμμετοχές και τρία τέρματα, ενώ το 2009 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νάπρεντακ με 14 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

Από το 2011 και μετά ανήκει στη Ραντ που έχει 62 συμμετοχές και οκτώ γκολ, ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στη Μανίσασπορ όπου έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 34 παιχνίδια και 19 γκολ.

Πηγή: onsports.gr