ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Παροξυσμός» για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό!

ΠΑΟΚ: «Παροξυσμός» για τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό!

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τους φίλους του «Δικεφάλου» οι ιθύνοντες της ΠΑΕ παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων με το sold out να είναι θέμα χρόνου

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με τον «Δικέφαλο» να βρίσκεται στο +5 από Ολυμπιακό και +9 από τον Παναθηναϊκό, οι οπαδοί του θέλουν νίκη επί των «πράσινων» την Κυριακή (9/11) προκειμένου να αυξηθεί αφενός η διαφορά από την ομάδα του Αναστασίου και αφετέρου να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί. Με τα εισιτήρια να είναι ήδη στη διάθεσή τους οι φίλοι των Θεσσαλονικέων τα... εξαφανίζουν με συνοπτικές διαδικασίες και το sold out είναι θέμα χρόνου. Μάλιστα, η ΠΑΕ φρόντισε να επεκτείνει και το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων ώστε να διευκολύνει τους φιλάθλους που θέλουν να προμηθευτούν ένα από τα... μαγικά χαρτάκια.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτήριων για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Το νέο ωράριο έχει αναλυτικά ως εξής:

Τετάρτη με Παρασκευή: 09.00-19.00
Σάββατο: 09.00-15.00
Κυριακή: 09.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα - Τιμή
1 - €30
2, 3 - €25
5, 6 - €15
4, 4α - €10
7, 7α - €10
VIP 3ου: - €100
VIP 4ου: - €100

Στον αγώνα δεν θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσελευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης)».

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις