ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «Παπ και κάτω» στο Φάληρο! (video+photos)

Το «Παπ και κάτω» στο Φάληρο! (video+photos)

Σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε καταφέρει να επικρατήσει 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ στο 89’, το οποίο του χάρισε «διπλό» κόντρα στους «ερυθρόλευκους» μετά από 11,5 χρόνια.

Από εκείνο το αλησμόνητο ντέρμπι με το γκολ του Καπουράνη, στις 2 Δεκεμβρίου 1995, ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταφέρει να πάρει εκτός έδρας νίκη από τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι. Οι «πράσινοι» δεν είχαν βρει… φάρμακο για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» μακριά από την έδρα τους, ωστόσο, σε ένα ντέρμπι που η ατμόσφαιρα πριν από αυτό έμοαιαζε αρκετά με το περσινό, κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο… μπαμ!

Ο Παναθηναϊκός στις 4 Μαρτίου 2007 έπαιζε μόνο για το γόητρο κι οι Πειραιώτες μόνο για να μεγαλώσουν τη διαφορά τους και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Το «τριφύλλι» με τον Βίκτορ Μουνιόθ στον πάγκο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να σκοράρει στο 89’, φεύγει για πρώτη φορά με διπλό από το, νεόκτιστο πια, «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ήταν 4 Μαρτίου 2007 κι αυτό ήταν το τελευταίο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό που κατάφερε να πάρει το «τριφύλλι» πριν από το περσινό αλησμόνητο 3-0 στην έδρα των «ερυθρόλευκων»!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις