ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καμμένος προσκάλεσε τον Σαββίδη στην παρέλαση

Ο Καμμένος προσκάλεσε τον Σαββίδη στην παρέλαση

Πρόσκληση στον Ιβάν Σαββίδη είχε απευθύνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να παρευρεθεί, ως τιμώμενο πρόσωπο, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την πρόσκληση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Αναλυτικά:

«Ο Ιβάν Σαββίδης έγινε το τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση στην Αθήνα. Η πρόσκληση να παρευρεθεί στην εκδήλωση ήρθε από τον Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, κ. Πάνο Καμμένο.

Η ετήσια στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, την οποία γιορτάζει η Ελλάδα στις 25 Μαρτίου, συγκέντρωσε χιλιάδες πολίτες. Στην κεντρική λεωφόρο της πόλης, μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη, παρέλασαν πεζοπόρα στρατιωτικά τμήματα και τανκς, ενώ μαχητικά αεροσκάφη και στρατιωτικά ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό.

Για πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην παρέλαση, πριν τέτοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνταν με ενισχυμένη ασφάλεια.

Η μέρα της Ανεξαρτησίας γιορτάζεται από το 1838 και σηματοδοτεί την απελευθέρωση της χώρας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία υπό την κατοχή της οποίας η Ελλάδα ήταν 350 χρόνια. Ο αγώνας για την ανεξαρτησία του ελληνικού έθνους κράτησε 8 χρόνια».

Σχετικές ειδήσεις