ΚΥΠΡΟΣ

ΑΚΕΛ: Η κυπριακή κυβέρνηση συντάχθηκε με τους Γερμανούς κι άφησε την Ελλάδα μόνη

ΑΚΕΛ: Η κυπριακή κυβέρνηση συντάχθηκε με τους Γερμανούς κι άφησε την Ελλάδα μόνη

Σφοδρή επίθεση εις βάρος της κυπριακής κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ, καθώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστήριξε ότι συντάχθηκε πλήρως με τη Γερμανία και τους «νεοαποικιστές της Ευρώπης» και άφησε τη χώρα μας μόνη.

«Δυστυχώς και παρά τις λεκτικές διαβεβαιώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για στήριξη στην Ελλάδα, στην πράξη η Κύπρος δια των ενεργειών του υπουργού Οικονομικών συντάχθηκε πλήρως με τους Γερμανούς, αλλά και τους υπόλοιπους νεοαποικιστές της Ευρώπης. Η απόφαση να μην δοθεί οποιαδήποτε παράταση ή άλλη διευκόλυνση στην Ελλάδα ήταν Ομόφωνη και αυτό λέει πολλά, όπως επίσης και το γεγονός ότι η Κύπρος συμφώνησε με την εκδίωξη του Έλληνα Υπουργού από το Eurogroup», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΑΚΕΛ προσθέτοντας ότι «για άλλη μία φορά, η κυπριακή κυβέρνηση δεν είπε την αλήθεια, έμεινε εκτεθειμένη αφήνοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα μόνη».

«Όσον αφορά το τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αυτό είναι υπόθεση του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης. Το ΑΚΕΛ με συνέπεια συμπαρίσταται και στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό στη δύσκολη και άνιση μάχη που δίνουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις