ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στόχο τα αστέρια ο Παναθηναϊκός

Με στόχο τα αστέρια ο Παναθηναϊκός

Aν μέχρι σήμερα η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκινούσε... δειλά-δειλά, από απόψε το βράδυ στις 21.00 μπαίνουμε σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς.

Στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός με τη συμπαράσταση του κόσμου του, θέλει - απέναντι στη Μπριζ -να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα Play offs του Champions League. Πιο ώριμος από την περσινή κόντρα με ακόμη μία ομάδα από το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης), ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει τα λάθη που κόστισαν, με παίκτες και προπονητή να δηλώνουν έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Οι Πράσινοι θα παραταχθούν έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2,48 στον Stoiximan.gr (αποκλειστικά με 0% γκανιότα).

Αναστασίου: Συγκέντρωση και «μηδέν» στην άμυνα

Στην επίσημη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, αναφέρθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη, αλλά και στη σημασία του να διατηρηθεί ανέπαφη η πράσινη εστία στη Λεωφόρο.

"Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ξέρετε όλοι τι σημαίνει για την ομάδα να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενώ βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρετε ότι δεν είναι πιο καλός από εμάς.
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα υπάρχει ενθουσιώδης ατμόσφαιρα και θα πρέπει να μην παρασυρθούμε εμείς απ' αυτό. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίξουμε με πάθος και δύναμη και να είμαστε αυτοί που πρέπει για να νικήσουμε", συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Τα πλάνα των Πρασίνων

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Εσιέν, Νάνο και Κλωναρίδη, με τους δύο τελευταίους να έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο να μην είναι 100% έτοιμοι.

Ευχάριστα είναι τα νέα από την πλευρά του Λουκ Στιλ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να προπονείται ολόκληρη την εβδομάδα και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για επιστροφή στην πράσινη εστία. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Πράνιτς, ενώ στα χαφ σίγουροι είναι οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Νίνης και μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Ατζαγκούν και Λαγό.

Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Νίκος Καρέλης και φυσικά το βαρύ πυροβολικό, Μάρκους Μπεργκ, με το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σουηδός σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης να προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση (2,85) στον Stoiximan.gr.