ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας...

Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας...

Η πιο μαύρη σελίδα της ευρωπαϊκής ιστορίας του Παναθηναϊκού γράφτηκε απόψε στη Λεωφόρο με τον αποκλεισμό από κάποια Καμπάλα μετά το ντροπιαστικό 2-2.

Ψυχρολουσία και... σφυροκόπημα

Ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε την... ασφάλεια του 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή και μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με την αναμενόμενη ενδεκάδα την παρουσία του Κουτρουμπή ως αμυντικό χαφ, αντί του Λαγού. Η Καμπάλα από την πλευρά της ξεκίνησε με ένα συντηρητικό 4-2-3-1 που γινόταν και 4-4-1-1 σε κάποιες περιπτώσεις.

Το ματς ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να δέιχνει τις... άγριες διαθέσεις του και μόλις στο 3' από κλέψιμο του Νάνο και συνεργασία του Μπεργκ με τον Νίνη, ο νεαρός μέσος είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Κι όμως η αμέσως επόμενη φάση έφερε την... ψυχρολουσία και το γκολ για την Καμπάλα. Σε κόρνερ που κέρδισαν ο Ντοντό ξέφυγε από τον Πράνιτς και μέσα από την μικρή περιοχή στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ.

Πλέον δεν υπήρχε άλλη διέξοδος. Ο Παναθηναϊκός ήθελε τουλάχιστον δύο γκολ και έπρεπε να επιτεθεί. Οι επιθέσεις ήρθαν κατά κύματα, όπως και οι τεράστιες χαμένες ευκαιρίες. Πιο χαρακτηριστικές στο 7' η κεφαλιά του Πράνιτς και στο 9' η κεφαλιά του Καρέλη, με τους «πράσινους» να είναι μόνιμα στην αντίπαλη περιοχή και να την πολιορκούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr