ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Επικός… Δικέφαλος, νέα ήττα Ολυμπιακού

Europa League: Επικός… Δικέφαλος, νέα ήττα Ολυμπιακού

Επική… πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ - Στη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός μετά τη δεύτερη ήττα από ΑΠΟΕΛ - Μεγάλη πρόκριση για Γκεντ.

Το… θαύμα που περίμενε ο «Δικέφαλος» στο Μπακού βγήκε… αληθινό και πλέον οι «ασπρόμαυροι» θα συνεχίσουν και το 2017 στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, μια και θα είναι στην κλήρωση των «32». Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη 2-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς και σε συνδυασμό με το «διπλό» 2-1 της Φιορεντίνα επί της Καραμπάγκ πήραν το «εισιτήριο», ως δεύτεροι από τον 10ο όμιλο.

Παράλληλα, στην δεύτερη θέση τερμάτισε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από τον ΑΠΟΕΛ, αυτή την φορά 2-0 στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Έτσι, οι Πρωταθλητές Κύπρου πέρασαν ως επικεφαλής του δεύτερου γκρουπ και θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης.

Μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγύρισε η Γκεντ. Οι Βέλγοι επιβλήθηκαν 1-0 της Κόνιασπορ στην Τουρκία και σε συνδυασμό με την βαριά εντός έδρας ήττα 4-2 της Μπράγ

Τέλος, στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση, γνωρίζοντας την ήττα 2-0 από την Θέλτα. Οι Ισπανοί με την ισοπαλία του Άγιαξ 1-1 επί της Σταντάρ στη Λιέγης, θα βρίσκονται στην κλήρωση της Δευτέρας (12/12).

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις