ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η «πράσινη» εκδίκηση και το Champions League της ΑΕΚ!

Super League: Η «πράσινη» εκδίκηση και το Champions League της ΑΕΚ!

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το απόγευμα της Τετάρτης (17/5) στις 20:30 (Novasports 1) και η νίκη και συνάμα το «τρίποντο» είναι… μονόδρομος για τους δύο μονομάχους. Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως το ματς μοιάζει με… τελικό, καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο ΠΑΟΚ αναζητούν την πρώτη τους νίκη στην διαδικασία και δεν θέλουν να χάσουν την απόσταση από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Παράλληλα, στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν να πάρουν εκδίκηση από τους Θεσσαλονικείς για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Νωρίτερα, στις 18:15 (Novasports 2) η Ένωση θα παίξει κόντρα στον Πανιώνιο. Ο «Δικέφαλος» μετά το «διπλό» στην Μακεδονία έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην διαδικασία του… μίνι πρωταθλήματος και να παραμείνει στην πρώτη θέση, η οποία δίνει το εισιτήριο για τον προκριματικό του Champions League. Από την άλλη, ο Ιστορικός θα «παλέψει» για ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να μην μείνει στην τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/5)
ΑΕΚ - Πανιώνιος (18:15, Novasports 2)
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 1)

Η βαθμολογία των play offs:
1. ΑΕΚ 3
2. Παναθηναϊκός 2
3. ΠΑΟΚ 2
4. Πανιώνιος 1

Επόμενη αγωνιστική
Κυριακή 21 Μαΐου
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (18:15, Novasports 3)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (20:30, Novasports 2)