ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα - Βέλγιο: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Ελλάδα - Βέλγιο: «Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!»

Προβλήματα για τον Μίχαελ Σκίμπε και για την Εθνική Ελλάδος που εκτός από την ποιότητα του Βελγίου έχει να αντιμετωπίσει και απουσίες σε βασικά «όπλα» του, γεγονός που δυσκολεύει περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο της Εθνικής για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στις 21.45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Βελγίου

Η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στις 21.45 στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Βελγίου χωρίς τον Καπίνο και τον Τοροσίδη, οι απουσίες των οποίων ήταν γνωστές. Τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα πλέον γιγαντώνουν τρεις ακόμη απουσίες την στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει πάση θυσία τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας προκειμένου να μείνει στη μάχη της 2ης θέσης για τα μπαράζ.

Μήτρογλου, Ρέτσος και Παπαδόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, που σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσουν στην αναμέτρηση της Εθνικής με το Βέλγιο.

Μπορεί στα μετόπισθεν να προστέθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, προσφέροντας μια λύση ωστόσο τόσο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Λεβερκούζεν όσο και ο στόπερ του Αμβούργου είναι υπερπολύτιμοι.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατο και γι' αυτό δεν θα αγωνιστούν απέναντι στο Βέλγιο. Την ίδια στιγμή ο Μήτρογλου που είχε έτσι και αλλιώς λίγες πιθανότητες να παίξει, είναι αδύνατον να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με μία κανονική προπόνηση.

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ θα μείνει εκτός και η λύση αναμένεται να δοθεί με έναν εκ των Βέλλιου και Διαμαντάκου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδος μετράει 13 βαθμούς έναντι 19 των πρωτοπόρων Βέλγων, με τους Βόσνιους να έπονται με 11 και τους Κύπριους με 10, οι οποίοι έχουν μπει στο «κόλπο» τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης.

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας θα είναι οι φίλοι της που αναμένεται να γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης».

Σκίμπε: Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη!

Για τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε υπάρχει μόνο η νίκη.

Αυτό τουλάχιστον επεσήμανε στους διεθνείς μας ο Γερμανός τεχνικός που έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ στον οποίο συμμετέχουμε κι εμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr