ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός:Ζωντανά η αναμέτρηση των αιωνίων από το γήπεδο της Λεωφόρου - Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του ντέρμπι.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» προηγούνται από το 59ο λεπτό με γκολ του Λούκα Βιγιαφάνιες.

pao osfp live

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ

Ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και το αποψινό ντέρμπι είναι η ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην φετινή Super League. Ο Ολυμπιακός από την άλλη μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στην Super League, κάτι που τον έχει φέρει πίσω από την κορυφή, στους δύο βαθμούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο γήπεδο από νωρίς και αποθεώθηκε.

Δείτε το βίντεο

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρατάσσει το «τριφύλλι» με το κλασικό 4-4-1-1 και όπως ακριβώς αναμενόταν μετά τις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις.

Οι «πράσινοι» θα έχουν κάτω από τα δοκάρια τον Βλαχοδήμο με τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέδο και Χουλτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Κεντρικά χαφ Σιλά και Κουρμπέλης, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Λουντ αριστερά και τον Χίλιεμαρκ πίσω από τον Μολίνς.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό οι Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Μουνιέ και Καμπέσας…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ