ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός Live: «Μονομάχοι» στον… λάκκο των λεόντων (pics)

Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός Live: «Μονομάχοι» στον… λάκκο των λεόντων (pics)

Τελικός… είναι για τον Ολυμπιακό το ματς της 5ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», το βράδυ της Τετάρτης (22/11) στις 21:45 (Onsports, ΕΡΤ1, Cosmote Sport 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» του Τάκη Λεμονή παίζουν τα… ρέστα τους στην Πορτογαλία, καθώς θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ζόρζε Ζέσους, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις 1 βαθμό συγκομιδή, έπειτα από την «λευκή» ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλουν να «πιάσουν» τους Ίβηρες στην 3η θέση με 4 βαθμούς.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από την Λισαβόνα, τότε θα χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα στην αυλαία των ομίλων, όπου θα υποδεχθεί την Γιουβέντους στο Φάληρο και οι Πορτογάλοι θα ταξιδέψουν στο «Καμπ Νου», ούτως ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League και το ευρωπαϊκό του… ταξίδι να μην σταματήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Φωτιά... στις αντεπιθέσεις

Βέβαια, το… έργο των παικτών του Τάκη Λεμονή, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει πως διαθέτουν ένα ισχυρό σύνολο, που μπορεί να κάνει πολλές… ζημιές, σε περίπτωση που κάποιος δεν δείχνει την απαραίτητη προσοχή, ειδικά στις αντεπιθέσεις. Αυτό άλλωστε φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο και στο ματς της πρεμιέρας, όταν στα πρώτα λεπτά, η Σπόρτινγκ είχε πάρει προβάδισμα 3-0, πριν την είσοδο του Πάρντο στα τελευταία λεπτά, όπου διαμόρφωσε το 3-2.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr