ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – Πελέ: Έτοιμος για το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – Πελέ: Έτοιμος για το Μουντιάλ ο Νεϊμάρ

ΟΝεϊμάρ θα επιστρέψει νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν!

Πανέτοιμος να βοηθήσει τη «σελεσάο» στο Μουντιάλ της Ρωσίας, θα είναι ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Πελέ.

Όπως αποκάλυψε ο 77χρονος, η πορεία της αποθεραπείας του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, βαδίζει εξαιρετικά και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών.

«Θεωρώ πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του και θα ηγηθεί της Εθνικής Βραζιλίας. Είναι πάρα πολύ σημαντικός παίκτης, είναι ο διάδοχος μου, και ελπίζω να φθάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 77χρονος Πελέ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μουντιάλ

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε στις αρχές Μαρτίου στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας. Από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Παρίσι.

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι ότι θα έχανε την υπόλοιπη σεζόν στη Ligue 1, ωστόσο σύμφωνα με τον Πελέ, αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο Νεϊμάρ θα είναι πανέτοιμος και για τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Σχετικές ειδήσεις