ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ έριξε… άκυρο σε Μέσι και Ρονάλντο

Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ έριξε… άκυρο σε Μέσι και Ρονάλντο

Μουντιάλ 2018|Για τον Βραζιλιάνο οι δύο καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, δεν ανήκουν στη λίστα με τα αστέρια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Φαίνεται πως ο τραυματισμός που υπέστη ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, τον έχει επηρεάσει και στο… μυαλό, αλλιώς δεν εξηγούνται οι δηλώσεις του!

Ο Νεϊμάρ μιλώντας σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, ανέφερε ποιά θα είναι κατά την γνώμη του τα αστέρια που θα λάμψουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αφήνοντας έξω από την προσωπική του λίστα τα ονόματα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Μουντιάλ

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει πολλούς καλούς παίκτες. Τους καλύτερους στον κόσμο. Νομίζω ότι ο Κουτίνιο και ο Γκαμπριέλ Ζέσους είναι οι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και ελπίζω ότι μπορούν να το πετύχουν. Ο Σαλάχ είναι ένας παίκτης που δεν είναι σε μια ομάδα διάσημη αλλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχουμε και άλλους παίκτες όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Αζάρ. Στη συνέχεια, έχουμε και τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στον βραζιλιάνικο Τύπο.

Μουντιάλ 2018: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα από την ΕΡΤ (photos)

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 - Ιμπραΐμοβιτς: Μεγάλες πιθανότητες να παίξω στο Μουντιάλ

Μουντιάλ 2018: Οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης (photo)