ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: LIVE η μεγάλη αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: LIVE η μεγάλη αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον αποψινό τελικό - Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να παίρνουν το δρόμο για το γήπεδο

AFTI

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Από τις 06:00 το πρωί, λεωφορεία με φιλάθλους του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώνονταν στα Μάλγαρα για να αρχίσει η κάθοδος για την Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, περιπολικά της αστυνομίας συνόδευαν το κομβόι των λεωφορείων για να αποφευχθούν τα έκτροπα.

Στην πορεία έγιναν δύο στάσεις, ενώ κατά την άφιξη στα διόδια Αφιδνών έγινε εκ νέου έλεγχος από την Αστυνομία, πριν την τελική μετάβαση στο ΟΑΚΑ.

Τα λεωφορεία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν να μπαίνουν στην Αθήνα μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Μέσω της λεωφόρου Κηφισίας θα φτάσουν στο γήπεδο και αναμένεται να οδηγηθούν κατευθείαν στο πέταλο που έχει προγραμματιστεί να καθίσουν, από την πλευρά της Κηφισίας. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι ακριβώς απέναντι, στο πέταλο προς το σταθμό του ΗΣΑΠ.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έφθασαν στην Αθήνα με τρένα αλλά και αεροπλάνα.

Ένας αγώνας που κρίνει πολλά περισσότερα από έναν τίτλο

Η σημερινή (12/05) αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας... αποτελεί ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μια κόντρα που κρατά τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η αρχή έγινε στον περσινό τελικό Κυπέλλου στο Βόλο. Τα όσα συνέβησαν στο πανθεσσαλικό καλύτερα να μην τα θυμόμαστε... μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου, με μάχες μεταξύ οπαδών πριν τον αγώνα και μια αναμέτρηση με διαιτητικά λάθη που έπαιξαν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά το Κύπελλο Βόλο με ένα γκολ καθαρό οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ μετάδοση: Πώς θα δείτε τον τελικό κυπέλλου αν δεν έχετε ΟΤΕ TV

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Τι καιρό θα κάνει κατά τη διάρκεια του τελικού

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ LIVE BLOG - ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Σχετικές ειδήσεις