ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άσχημη εμφάνιση και αποκλεισμός – Νέος πρωταθλητής στη Μασσαλία (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άσχημη εμφάνιση και αποκλεισμός – Νέος πρωταθλητής στη Μασσαλία (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Πιέρ Ιγ Εμπέρ κι έμεινε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά της Μασσαλίας.

Ο Τσιτσιπάςείχε πάρει τον τίτλο τις δύο προηγούμενες χρονιές, ωστόσο το νικηφόρο σερί του σταμάτησε στα εννιά ματς. Ως εκ τούτου, φέτος θα υπάρξει νέος πρωταθλητής στη διοργάνωσης της γαλλικής πόλης.

Κάποια μικρά σερί του Ερμπέρ, αλλά κι ορισμένα δικά του λάθη, εκνεύρισαν τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν προηγήθηκε 5-4, αλλά δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το σετ, το οποίο οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί μάλιστα βρέθηκε πίσω με 4-5, αλλά τελικά το πήρε με 8-6 κι έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους και τη διαφορά έκανε ένα break στο ένατο game. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break point που βρήκε και τελικά επικράτησε 6-4, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής για τον Έλληνα πρωταθλητή, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ερμπέρ, ο οποίος ξεκίνησε με break το τρίτο σετ. Γενικότερα, εξελίχθηκε διαφορετικά σε σχέση με τα δύο πρώτα, καθώς ακολούθησαν κι άλλα break, αλλά δυστυχώς για τον Τσιτσιπά από την πλευρά του Γάλλου.

Ο Ερμπέρ περιόρισε τα αβίαστα λάθη, την ώρα που ο 22χρονος πρωταθλητής έδειχνε, πέρα από εκνευρισμό, να μένει κι από δυνάμεις. Κάπως έτσι ο αντίπαλος του πήρε την πρώτη νίκη κόντρα σε τενίστα που βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για δύο εβδομάδες