ΣΠΟΡ

ΗΠΑ: Θρηνεί το NHL - Πέθανε ο 24χρονος αθλητής του χόκεϊ, Ματίς Κιβλένιεκς (video)

NHL
AP Images

Στο πένθος έχει βυθιστεί το επαγγελματικό πρωτάθλημα χόκεϊ των ΗΠΑ μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του τερματοφύλακα, Ματίς Κιβλένιεκς.

Ο 24χρονος Λετονός, ο οποίος αγωνιζόταν στους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς υπέκυψε την Κυριακή (6/7) στα τραύματα που είχε μετά από ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας του NHL, ο άτυχος αθλητής είχε μια άσχημη πτώση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και τελικά να «φύγει» από τη ζωή σε τόσο μικρή ηλικία.

Όπως τονίζεται του προσφέρθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρά τη μεγάλη προσπάθεια των γιατρών, δεν άντεξε. Η αστυνομία του Νοβι στο Μίτσιγκαν γνωστοποίησε o Κιβλένιεκς σε μια προσπάθεια του να βγει από το υδρομασάζ, γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του.

«Από όσα μπορούμε να πούμε, το αντιμετωπίζουμε ως τυχαία πτώση. Φαίνεται ότι γλίστρησε κι έπεσε βγαίνοντας από το υδρομασάζ και χτύπησε το κεφάλι του στο σκυρόδεμα. Υπάρχει ακόμα αυτοψία προγραμματισμένη κι εμείς διερευνούμε ακόμα, αλλά προς το παρόν μοιάζει με τραγικό ατύχημα», ανέφερε χαραρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος των Μπλου Τζάκετς, Τζον Ντέιβιτσον, έστειλε μέσω δήλωσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Κιβλένιεκς, λέγοντας ότι: «Είμαστε συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Σαν ομάδα εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην μητέρα του Ματίς και στην οικογένειά του. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με το χαμόγελο πάντα όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ανοίγουν οι εμβολιασμοί για τους 15-17