ΣΠΟΡ

Ξέσπασε με «γαλλικά» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Πάμε ρε μαλ…» - Η ώρα και το κανάλι του επόμενου αγώνα

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένα ιδιαίτερο μήνυμα έγραψε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα, μετά την πρόκριση επί του Λάζλο Τζέρε στο τουρνουά του Ακαπούλκο.

Ο Τσιτσιπάς έβγαλε την ένταση του με «γαλλικά», δίνοντας με αυτό τον τρόπο ψυχολογία στον εαυτό του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

To μήνυμα του Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν: «Πάμε ρε μαλ… να τους σκίσουμε», ενώ λίγες ώρες αργότερα «μάλωσε» τον εαυτό του για το γεγονός ότι «μίλησε» άσχημα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε τη φωτογραφία με το μήνυμα του στα social media, με τη λεζάντα: «Θα σου πλύνω το στόμα με σαπούνι».

Η ώρα και το κανάλι του επόμενου αγώνα του Τσιτσιπά

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στο ATP 500 Abierto Mexicano Telcel θα είναι ο Τζέι Τζέι Γουλφ. Ο 23χρονος Αμερικανός, που βρίσκεται στο Νο209 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε την έκπληξη στον πρώτο γύρο απέναντι στον Λορέντζο Σονέγκο, του οποίου επικράτησε στο τρίτο σετ. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 06:00 της Πέμπτης (24/2) και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport8HD. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» με ζόρι