ΣΠΟΡ

Australian Open: Ο Μάρεϊ απέκλεισε τον Κοκκινάκη στις 4 τα ξημερώματα!

Australian Open
AP Photo/Ng Han Guan

Australian Open: Απίστευτο! Ο Άντι Μάρεϊ νίκησε 3-2 σετ τον Θανάση Κοκκινάκη σε ένα ματς που κράτησε 5 ώρες και 45 λεπτά κι ολοκληρώθηκε μετά τις 4 τα ξημερώματα (ώρα Αυστραλίας).

Οι δύο τενίστες έδωσαν μια επική μάχη, η οποία βρήκε νικητή τον Βρετανό, ο οποίος προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Grand Slam.

Ο Κοκκινάκης πήρε τα δύο πρώτα σετ και προηγήθηκε με 5-2 στο τρίτο, αλλά ο εκπληκτικός Μάρεϊ έκανε μια απίθανη ανατροπή, για να πάρει την πρόκριση με 3-2 σετ (4-6, 6(4)-7, 7-6(5), 6-3, 7-5).

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 4 τα ξημερώματα (ώρα Αυστραλίας), με τον κόσμο, πάντως, να παραμένει στις κερκίδες μέχρι το φινάλε κι αποθέωσε τους δύο αθλητές.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε 3-1 σετ (1-6, 7-6, 2-6, 0-6) του Ενζό Κουακό, μετά από τρεις ώρες. Ο «Νόλε» ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και πήγε για λίγα λεπτά στ’ αποδυτήρια, για να δέσει το σημείο που πονούσε.

Ο αγώνας είχε κι άλλη διακοπή, καθώς ο Σέρβος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για έναν οπαδό, ο οποίος τον ενοχλούσε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.