ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες στην Ευρώπη»

Μίλτος Τεντόγλου
AP Photo/Darko Vojinovic

Μίλτος Τεντόγλου: Ο Έλληνας πρωταθλητής βελτίωσε τρεις φορές σε τέσσερα άλματα την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2023 κι ευχαρίστησε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, για τη συμπαράσταση.

Η World Athletics ακύρωσε το 8μ.40 που έκανε το Τορούν, κάτι που τον έκανε έξαλλο.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο» είχε πει στο ποστάρισμα του.

Η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προκάλεσε σάλο στον παγκόσμιο στίβο. Όσο για τον Τεντόγλου, το είπε και το έκανε! Βελτίωσε τρεις φορές την κορυφαία επίδοση στο μίτινγκ του Λιεβέν, λίγες μόλις ώρες μετά την ακύρωση του ρεκόρ του.

Μετά το 8,32μ. στο πρώτο του άλμα και το 8.37μ. στο δεύτερο, ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» στα 8,41μ. στην τέταρτη προσπάθεια του, γνωρίζοντας αποθέωση!

O ίδιος με μήνυμα του στα social media, είπε το δικό του ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση του κόσμου. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι πολλοί σπουδαίοι αθλητές με υποστήριξαν άμεσα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας πολύ. Είστε σαν οικογένεια για εμένα».

Μίλτος Τεντόγλου
Το μήνυμα του Μίλτου Τεντόγλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο InstagramInstagram

Σχετικές ειδήσεις