ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Ανακοίνωση από τους διοργανωτές του Νότιγχαμ Open μετά τους νεκρούς στην πόλη

Μαρία Σάκκαρη: Ανακοίνωση από τους διοργανωτές του Νότιγχαμ Open μετά τους νεκρούς στην πόλη
Intime

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νότιγχαμ, όπου τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί - Η ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά. 

Τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί και ένας άνδρας συνελήφθη μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας για «μείζον επεισόδιο» στο Νότιγχαμ. Η αστυνομία λέει ότι κλήθηκε λίγο μετά τις 4 το πρωί, όταν δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά στο δρόμο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε άλλο περιστατικό, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά, όπου ένα φορτηγό είχε προσπαθήσει να «πατήσει» τρία άτομα, σύμφωνα με το Sky News. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ένας τρίτος άνδρας βρέθηκε επίσης νεκρός κοντά στο σημείο.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο ως ύποπτο για φόνο, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νότιγχαμ για το πρώτο της τουρνουά στο χορτάρι, έχοντας επικρατήσει την Δευτέρα (12/6) της Χιγιού Γουάνγ με 2-0 σετ.

Οι διοργανωτές του Νότιγχαμ Open εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το περιστατικό με τους νεκρούς, δίνοντας οδηγίες για το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά.

Όπως ενημέρωσαν οι αγώνες θα συνεχιστούν κανονικά, αλλά ζητούν από τους θεατές να υπολογίζουν περισσότερο χρόνο για να φθάσουν στα γήπεδα, λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πόλη.

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται ξανά την Τετάρτη (14/6) για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε τη στιγμή που η Μπαντόσα μπήκε στο μυαλό του - Απάντησε η Ισπανίδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οριστικά στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ» - Θέλει τον Εμπαπέ

Ιταλία: «Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Βαγγέλης Μαρινάκης είχαν συμφωνήσει για τη Μόντσα»