ΣΠΟΡ

Wimbledon: Viral η ειρωνική αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα σε επικό λάθος δημοσιογράφου

Wimbledon: Viral η ειρωνική αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα σε επικό λάθος δημοσιογράφου
SCREENSHOT - VIDEO

Η Πάουλα Μπαντόσα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την εγκατάλειψή της στον αγώνα του 2ου γύρου του Wimbledon, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ελαφρώς με άστοχη ερώτηση ενός δημοσιογράφου.

Viral έγινε η συνέντευξη Τύπου της Πάουλα Μπαντόσα μετά την εγκατάλειψή της στον αγώνα του δεύτερου γύρου του Wimbledon κόντρα στη Μάρτα Κόστιουκ (η οποία στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη).

Ινδός δημοσιογράφος πήγε εντελώς απροετοίμαστος και όταν πήρε τον λόγο άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, όταν έδωσε... συγχαρητήρια στην Ισπανία σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά για τη... νίκη της!

Η Πάουλα Μπαντόσα έδειξε σαστισμένη και τον διόρθωσε με ειρωνική διάθεση, ενώ στη συνέχεια όταν επανέλαβε την ερώτησή του έδειξε και λίγο εκνευρισμένη.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να κάνει παρέμβαση η moderator της συνέντευξης για να γίνει αντιληπτό από τον δημοσιογράφο ότι η Ισπανίδα δεν κέρδισε τον αγώνα της...

Δείτε τον επικό διάλογο:

Κατά τη σημερινή ημέρα του Wimbledon, η Αρίνα Σαμπαλένκα ξεπέρασε με ανατροπή το εμπόδιο της Γαλλίδας Βαρβάρα Γκράτσεβα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του τουρνουά. Η Λευκορωσίδα, νικήτρια του φετινού Australian Open και Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 2-6, 7-5, 6-2 και πέρασε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στους «32» του λονδρέζικου Γκραν Σλαμ (είχε φτάσει ως τα ημιτελικά στην τελευταία συμμετοχή της, το 2021).

Επόμενη αντίπαλος της Σαμπαλένκα θα είναι η Ρωσίδα Αννα Μπλίνκοβα (Νο 40 στον κόσμο), η οποία νίκησε τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου 7-5, 6-3 και πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο.

Στη φάση των «32» προκρίθηκε και η δύο φορές νικήτρια του τουρνουά, Πέτρα Κβίτοβα. Η 33χρονη Τσέχα νίκησε 6-2, 6-2 την Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς από τη Λευκορωσία και στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Σέρβα Ναταλία Στεφάνοβιτς, η οποία προέρχεται από τα προκριματικά και μετέχει για πρώτη φορά (στα 29 της χρόνια) στο κυρίως ταμπλό ενός Γκραν Σλαμ.

Διαβάστε επίσης:

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τον Φερέιρα - Άλλος άνθρωπος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Τέλος εποχής για τον Τζίτζι Ντατόμε - Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Wimbledon: Αποσύρθηκε η Πάουλα Μπαντόσα - Δεν θα παίξει στο μικτό με Τσιτσιπά